Singe2Single

Single2Single staat voor een bepaalde transparantie op de dating site. De grondleggers van Single2Single wisten hoe nuttig datingsites konden zijn en vonden het tijd voor een nieuw Elan. Ze wilden met Single2Single een ontmoetingsplaats creëren die écht iets toevoegt. Het moest een site worden die die professioneel is en leuk tegelijkertijd. Een site die jouw intuïtie en gevoel serieus neemt en jou de nodige gereedschappen aanreikt om zelf je keuzes te maken. Het is een site die eerlijke informatie geeft over het aantal inschrijvingen en de opbouw daarvan (zie ook ons artikel). Kortom, een site met een vrouw aan het roer met goede kernwaarden als uitgangspunt.

Single2single heeft niet gekozen voor automatische ‘matching’ op basis van (psychologische) profielen. Hier geloven ze bij Single2Single niet zo in. Ze geloven dat iedereen zelf verantwoordelijk is voor zijn of haar geluk. Je bepaalt zelf wat je zoekt in een ander, met wie je wilt schrijven, reizen of uitgaan. Daarbij spelen veel meer zaken een rol dan in een geautomatiseerde matching meegenomen kan worden. Je eigen intuïtie kan immers nooit door software worden vervangen.

Wat biedt het membership?

1. Met de uitgebreide zoekfunctie kan je gericht zoeken in het deelnemersbestand.
2. Naast de basisprofielen geven de psychologische en astrologische profielhulpen je veel aanvullende informatie, zeker ook omdat de deelnemers daar zelf ook weer een reactie op kunnen schrijven.
3. De astrologische en psychologische matchhulpen helpt je een eerst inschatting te maken van sterke en zwakke kanten van een combinatie.
4. Via het interne e-mailsysteem leg je snel, eenvoudig en (in eerste instantie) anoniem het eerste contact.
5. Als je na wat emails heen en weer te hebben gestuurd behoefte hebt aan meer interactief contact kun je gebruik maken van de Single2Single chat. Dit is een unieke één op één chatmogelijkheid waar je geen speciale software voor hoeft te installeren. Heel eenvoudig dus.
6. Je vindt er allerlei tips voor het zoeken, maar ook voor je eigen presentatie op de site, voor het eerste contact, de eerste afspraak etc.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *