D-Date

D-Date is volgens de eigen site meer dan een datingsite. Het is dé relatiesite waar je voor elke fase in je relatie een succesvolle aanpak vindt. …want de liefde van je leven vind je samen! Eén van de oudste datingsites is nog steeds actief en goed!

Je vraagt je wel eens af of je al klaar bent voor een relatie? Dán zijn de persoonlijkheidstesten en een gesprek met je persoonlijke D-Coach wat voor jou! Daarmee krijg je inzicht in waar je staat en ontdek je wat je strategie zou kunnen zijn om de liefde van je leven te vinden. D-date focust zich op het bieden van kwaliteit. Er zijn inmiddels ron de driehonderd datingsites in Nederland, en het overzicht is voor veel mensen zoek. Veel van deze sites bestaan enkel uit een database. Je mag vervolgens zelf alles uitzoeken en uitvogelen. D-Date gaat service gerichter te werk.

Omdat relatiebemiddeling alleen maar over jouzelf gaat en je het internetdaten waarschijnlijk tot nu toe niet dagelijks deed, is het goed om je te laten voorlichten hoe je dat dan het beste kunt aanpakken. Bij D-date hebben ze daarom een weblog met algemene, onafhankelijke informatie over relatiebemiddeling via internet, internetdaten zoals het ook vaak genoemd wordt. Niet gericht op onze eigen site, maar op relatiebemiddeling via internet in het algemeen. Informatie die door iedereen toegepast kan worden. Wij vinden het goed dat D-Date hiermee is gestart. Internetdaten is namelijk lang niet altijd eenvoudig. Veel mensen denken dat internet daten vanzelf gaat, maar vaak blijkt dit dan goed tegen te vallen.

Hoe vertaalt de visie van D-Date zich?

Jouw resultaat staat volgens de site van D-Date centraal. Je mag van D-Date.nl verwachten dat ze telkens opnieuw mogelijkheden aanreiken om tot contact te komen, of het nu via nieuwe informatie of de hulp van een coach is.

  • Je krijgt de gelegenheid om jezelf als volledige persoon te presenteren. Als je ervoor kiest je bij D-Date in te schrijven, kun je in je profiel heel veel verschillende aspecten van jezelf laten zien. In tekst, beeld, muziek, creativiteit. Je krijgt daardoor de kans om te laten zien wie jíj bent, in al je facetten.
  • Je hebt ácht verschillende mogelijkheden om contact te leggen, waardoor het heel makkelijk wordt om die stap te zetten. Je legt als vanzelfsprekend contact door even iets te laten weten aan diegene van wie je het profiel zo vindt aanspreken.
  • Je kunt hulp krijgen wanneer je dat wilt. Of je nu een gesprek wilt over de vraag of je al klaar bent voor een relatie, je profiel eens wilt doornemen of samen met je coach eens wat profielen wilt selecteren en een bericht voorbereiden, het kan allemaal en jij bepaalt óf en in welke vorm je dat wilt.
  • Je privacy is gewaarborgd, je gegevens zijn in goede handen. Je gegevens worden NOOIT aan derden verstrekt, niet verkocht. Niemand komt te weten dat jij ingeschreven staat of hebt gestaan totdat jij het zelf bekend maakt.

Wat biedt het membership?

Momenteel is aanmelden voor iedereen gratis. Dus kijk of D-date iets voor je is. Als je de psychologische tests leuk vindt kan je ook bij Be2 en Parship terecht. Zo niet, zijn Lexa, en Relatieplanet een goede optie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *