Parship

Parship is een van de meer serieuze datingsites. In vergelijking met de kleinere en gratis datingsites zul je hier meer serieus geïnteresseerde profielen van mensen tegenkomen. En bij Parship zul je niet snel door de bomen het bos niet meer zien. Door de uitgebreide persoonlijkheidstest heeft Parship een unieke match methode en ook de zoekfunctie werkt erg prettig.

Persoonlijkheidstest

De persoonlijkheidstest is wetenschappelijk onderbouwd en maakt een persoonlijkheidsrapport gebaseerd op 30 belangrijke persoonskenmerken. Aan de hand van dit persoonlijkheidsrapport worden ‘matches’ aan je voorgesteld, profielen die bij jou passen door de persoonlijkheid rapporten met elkaar te vergelijken. Dit systeem werkt erg goed als je de test eerlijk en nauwkeurig invult, je hebt hier echt iets aan! Parship heeft een mooie balans gevonden tussen de uitkomsten van de test en de wijze waarop je een eigen inbreng aan je profiel kunt geven. De persoonlijkheidstest is gratis en je krijgt ook de uitslagen, doe de persoonlijkheidstest van Parship.nl nu!

Zoekfunctie

Dit komt mede door de zoekfunctie van Parship. De zoekfunctie werkt namelijk ook erg goed en is uitgebreid. Je kunt zoeken op criteria als leeftijd, regio, lengte, interesses, roken/niet roken, etcetera. Dus zijn de matches van jouw persoonlijkheidstest het niet voor jou, dan kan je erg nauwkeurig zelf op zoek gaan naar jouw perfecte partner. De website van Parship is redelijk overzichtelijk, hoewel sommige mensen misschien even zouden moeten ‘wennen’ aan de website.

Kosten

De kosten van Parship liggen aan de hoge kant. Dit is natuurlijk een investering en resulteert daardoor in serieuze mensen die zich aanmelden. Heb je nog geen ervaring met online daten, dan kunnen we begrijpen dat je dit als een drempel ervaart. Toch kan je dan ook kennismaken met Parship door de je gratis aan te melden en een kijkje te nemen en de gratis persoonlijkheidstest te doen. Wanneer je al enige dating-ervaring hebt, maar de juiste partner nog niet hebt gevonden, is Parship zeker een site om te overwegen.

Er zijn op internet nogal wat slechte reviews en kritieken te vinden over Parship. Laat je hier niet compleet door leiden, deze kritieken hebben vooral betrekking op de hoge kosten en opzegging. Een tip van onze kant is dan ook hier goed van op de hoogte te zijn voordat je eraan begint, door de algemene voorwaarden goed te lezen en op de hoogte te zijn van de automatische verlenging en opzegtermijn!

Anoniem en veilig

Parship.nl is erg anoniem en veilig; De matches van de persoonlijkheidstest worden anoniem geselecteerd en je kunt zelf kiezen wie je foto’s mogen zien. Ook kun je privéberichten binnen Parship versturen, zodat je geen persoonlijke gegevens hoeft op te geven (behalve je profiel uiteraard). Ook de adviespagina is erg handig en uitgebreid, met informatie over allerlei zaken omtrent online dating.

Gratis Membership Parship

Ook voor Parship geldt dat de inschrijving gratis is, waardoor je eerst rond kunt kijken. Dat is natuurlijk erg handig om te doen voordat je besluit om betalend member te worden. Het gratis membership bij Parship wordt goed beoordeeld.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *