Pepper

De oudere datingsites hebben vaak ouderwetse systemen waarmee je opzoek kunt gaan naar een partner en het kost vaak veel tijd om een profiel te maken. Bij de nieuwe datingsite Pepper is alles een stuk inzichtelijker gemaakt en vooral leuker. In samenwerking met verschillende vrijgezellen is er een nieuwe datingsite gecreëerd waarbij het niet alleen leuk is om op zoek te gaan naar jouw nieuwe partner maar waar je ook op een speelse manier nieuwe contacten kunt opdoen voor bijvoorbeeld een lekkere kop koffie.

Pepper dating review

Hier op Datingtop5 schrijven wij voor elke datingsite een review en zo ook voor Pepper! Door zelf lid te worden van deze datingsite kunnen wij je precies vertellen wat de voordelen en nadelen zijn zonder dat jij je hoeft in te schrijven. Om gelijk maar te beginnen, het inschrijven bij Pepper is zeer simpel doormiddel van je e-mailadres en je naam in te voeren en aan te geven of je op zoek bent naar een man of vrouw kan je direct beginnen aan het maken van jouw dating profiel.

Pepper, love to date – is heel erg visueel ingesteld en dit zie je dan ook terug in de mogelijkheid om simpel en snel meerdere foto’s toe te voegen. Hiermee kan je jouw persoonlijkheid goed weergeven door naast foto’s van jezelf ook interesses zoals je favoriete film of boek toe te voegen. Zo kan je direct zien van wat voor literatuur iemand houdt en welke muziek deze luistert. Vervolgens kan je enkele korte vragen beantwoorden, persoonlijke gegevens invoeren en kort aangeven waarnaar je opzoek bent. Deze gegevens kan Pepper in een later stadium gebruiken om jouw de beste matches te laten zien, zodat jij snel de man of vrouw van je dromen vindt!

Als afsluiting van je profiel maak je een persoonlijkheidstest waarin je kunt aangeven over hoe jij over bepaalde normen en waarden denkt of hoe jij het liefste met mensen omgaat. Boven in de pagina van Pepper zie een percentage waaruit blijkt hoe ver jij bent met het invullen van je profiel, zo weet je ongeveer hoe lang het duurt. Als jij sneller je profiel wilt invullen is het ook mogelijk het profiel aan je facebook account te koppelen, zo kan je bijvoorbeeld sneller foto’s toevoegen. Het is in iedergeval wel fijn dat de garantie wordt gegeven dat Pepper niets op je Facebook profiel plaatst.

Nu is je profiel af en kan je de matches bekijken welke Pepper speciaal voor jouw heeft geselecteerd! Heb jij nog enkele toevoegingen voor deze Pepper dating review? Laat het ons dan weten zodat wij dit kunnen toevoegen.

Pepper dating ervaring

Zoals eerder vermeld heb ik mezelf aangemeld als lid van de datingsite Pepper en hier zal ik kort mijn ervaring met deze site beschrijven. In vergelijking met de oudere datingsites vind ik Pepper weer een frisse wind blazen door datingland en het is fijn dat de profielen zo visueel zijn ingesteld. Op deze manier hoef je geen uitgebreide verhalen te lezen, want dit hoor je uiteindelijk het liefst van de mensen zelf tijdens een date. Opvallende functies van deze datingsite zijn de randomchat waarbij je net zoals bij het populaire chatroulette zomaar met iemand kan praten, dit heeft bij mij voor hilarische gesprekken gezorgd!

Een nadeel van Pepper vind ik dat er nog steeds een uitgebreide persoonlijkheidstest aan gekoppeld zit. Hierdoor kost het maken van een profiel aanzienlijk meer tijd terwijl je eigenlijk al op zoek wilt gaan naar die leuke single! Al met al zou ik het zeker aanraden om lid te worden van Pepper puur en alleen al door de visuele instellingen! Heb jij ook ervaring bij Pepper laat het ons weten?

Gratis lidmaatschap

Er zijn geen kosten aan verbonden bij een gratis lidmaatschap bij de datingsite Pepper. Je krijgt dan beperkt gebruik van alle functionaliteiten zoals de matches bekijken welke Pepper voor jouw heeft uitgezocht en je kunt elkaar “liken”. Wil jij gebruik maken van alle functionaliteiten dan dien je Full Member te worden, dit is al mogelijk vanaf €9,95 per maand. Wanneer je Full Member bent bij Pepper is het ook mogelijk om met alle singles te mailen en te chatten.

Pepper is een hele leuke datingsite en ik kan je het dan ook aanraden om allereerst gratis lid te worden zodat je alle functionaliteiten kunt bekijken. Maak je gratis profiel aan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *