Metjou.nl

Metjou.nl heeft als doelstelling om haar leden op een leuke, veilige en doeltreffende manier met elkaar in contact te brengen met andere vrijgezellen in de regio. De datingsite is bedoeld voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie. Vriendelijke klantenservice-medewerkers staan ter beschikking voor: vragen, advies, suggesties of het oplossen van een probleem. Op deze datingsite komen elke dag circa 500 nieuwe leden erbij dus er is een ruime keuze in singles! Maak gebruik van het gratis membership en begin direct met online daten.

Inschrijven via Facebook

Op de datingsite Metjou.nl kan je jezelf heel handig en snel inschrijven via Facebook. Op deze manier hoef je veel gegevens niet meer in te voeren want deze worden direct van je Facebook profiel afgehaald en je kunt er ook direct een leuke foto van af halen. Dit scheelt veel tijd bij het maken van jouw profiel en je kan direct beginnen met het zoeken naar leuke singles! Binnen 5 minuten kan jij de wereld van het online daten zijn binnengestapt en beschikbaar zijn voor duizenden singles.

Datingtips

Wanneer je nog relatief onbekend met het online daten heeft Metjou.nl hele goede datingtips voor jou. Met vanzelfsprekende tips zoals “Geef nooit zomaar je persoonsgegevens” of “Zorg dat je een uitweg hebt” staan er ook hele leuke tips bij zoals wachten op het juiste moment om jouw match te vragen voor een echte date!

Gratis membership bij Metjou.nl

  • Onbeperkt toegang tot 100.000+ actuele profielen en foto’s
  • Gratis eigen profiel inclusief profielfoto en 3 extra foto’s
  • Gratis knipogen naar andere deelnemer
  • Standaardberichten sturen naar anderen
  • Standaard zoeken
  • Gratis je eigen Doorschakelnummer aanvragen
  • Veilig daten via je eigen anonieme mailbox

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *