Gay-Parship

Bij gayParship.nl wordt je onderworpen aan een persoonlijkheidstest waarbij er na 60 vragen een profiel ontstaat. Hiermee kan je gematched worden aan single homo mannen en -vrouwen. Het ledenbestand bestaat in Europa uit meer dan 330.000 mensen. Een flinke groep om jouw droompartner tussen te vinden! Voor verdere informatie verwijzen we je naar onze review over Parship. Je kunt natuurlijk ook kijken op gayParship.nl

Bij Gay-Parship kun je zeker zijn van gecontroleerde profielen, goede matches op basis van de wetenschappelijke persoonlijkheidstest en een goede anonimiteit en privacy.

Persoonlijkheidstest

Door middel van een uitgebreide persoonlijkheidstest vind iedereen bij Gay-Parship haar of zijn partner! Dankzij deze test hoef jij niet niet op zoek te gaan naar alle single mannen of vrouwen maar gaat Parship voor jou op zoek. Deze test is opgezet door een psycholoog en uit ervaring is al gebleken dat er een zeer hoog slagingspercentage is! Wil jij dus met online daten snel de juiste partner vinden? Schrijf je dan in voor het gratis membership en begin direct aan de test van Gay-Parship.

Online dating voor homo’s en lesbiennes

In het dagelijks leven is het natuurlijk zeer lastig om te zien of een man of vrouw nu heteroseksueel of homoseksueel is, hoe goed je gaydar ook is! Dit maakt de drempel om iemand aan te spreken een stuk hoger en hierdoor blijven veel mannen en vrouwen langer single dan heteroseksuelen. Online dating bied hier de oplossing voor, het is meteen duidelijk welke geaardheid de man of vrouw heeft en het enige wat jij nog hoeft te doen is een berichtje te sturen. Wie weet heb jij morgen je eerste date al!

Wat krijg je bij het gratis membership

  • Gay-PARSHIP -persoonlijkheidstest
  • Online testresultaten
  • Eigen profiel aanmaken
  • Geschikte partners bekijken (onbeperkt)
  • Persoonlijke zoekcriteria
  • Contactverzoeken ontvangen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *