De perfecte relatie bestaat niet?

John Mayer zal het niet leuk vinden om te horen maar Jennifer Aniston is eruit. De actrice, die met name bekend is door haal rol in de televisieserie Friends, zegt in de Daily Mail: “Ik heb geen perfecte relatie en die bestaat volgens mij ook helemaal niet. Wie dat denkt, houdt zichzelf voor de gek.”
Als je net Brad Pitt hebt versleten en je hebt nu een relatie met John Mayer, is het natuurlijk een mening die telt. Jennifer vervolgt: “Wie zegt dat een relatie eeuwig duurt? Dat vind ik wel heel erg hoopvol gedacht.”

Het klinkt allemaal niet heel veel belovend voor mensen die in een relatie zitten of die op zoek zijn naar een nieuwe relatie.  Maar wat een perfecte relatie nu eigenlijk?

Niemand is perfect in deze wereld. De perfecte relatie kan daardoor eigenlijk al niet bestaan. Maar dat is wel heel zwart-wit gedacht. Ergens tussen alle mensen op de wereld loopt per definitie een persoon die het beste bij jou past. Deze zul je naar waarschijnlijkheid niet vinden. Wat je wel kunt doen is de kans vergroten dat je iemand op je pad tegenkomt waarmee je voor 99.99% een perfecte relatie hebt! Dat lijkt mij toch ook al perfect. Hoe je dat doet? Gewoon veel mensen ontmoeten. Ga naar de sportclub, duik de kroeg in, wip langs op verjaardagen, of zoek online. Iedereen kan zijn of haar eigen datingmethode ontwikkelen en zo jouw ware levenspartner tegenkomen.

Mocht dit nou lukken of reeds gelukt zijn, dan horen wij het graag! Stuur ons een mailtje en wij sturen ‘m door naar Jennifer Aniston. Dan slaan we twee vliegen in een klap: Jennifer Anniston wordt er wijzer van en John Mayer zal weer vrijgezel worden!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *