Relatieplanet

Relatieplanet is met meer dan 6.000 inschrijvingen per week marktleider in de Benelux. Een zeer actievedatingcommunity waar singles op zoek zijn naar een serieuze relatie, vriendschap of date.  
Technisch zit de site goed in elkaar en de helpdesk reageert doorgaans erg vlot. Er is veel aanbod en ook de zoekfunctie bij relatieplanet werkt goed!

Wat biedt het gratis membership?

Het gratis membership biedt voldoende kans om de site goed te ontdekken en flink wat singles te bekijken. Steek daarbij wel even tijd in het maken van een serieus profiel, anders wordt je snel van Relatieplanet verwijderd (wat natuurlijk alleen maar een pluspunt is). Als gratis member kun je o.a. toegang tot alle profielen en foto`s krijgen, interesse tonen in vijf leuke members per dag, gratis een eigen voice oproep plaatsen, en veilig daten via je eigen anonieme postbus. Maar ook voor Relatieplanet geldt dat er pas echt makkelijk kan worden gedate als je betalend lid wordt. Zo kan je als betalend lid onbeberkt interesse tonen, meer foto`s plaatsen en bekijken, zien wie full en gratis members zijn, zoeken op trefwoord, en videochatten.

Ruim voldoende aanbod

Zowel het gratis membership als het betaalde membership biedt de gebruiker een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke service met een enorm aanbod verschillende profilen. Dit enorme aanbod zorgt voor urenlang surfplezier.Bij de kleinere sites kan het zo zijn dat je in situaties komt dat je telkens dezelfde profielen tegenkomt, maar bij een site als Relatieplanet is het aanbod ruim voldoende. Dit betekent natuurlijk ook meteen dat je veel reacties op je profiel mag verwachten! Dat geldt zeker voor de vrouwen, want het aantal mannen op relatieplanet is groot.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *