Match4me

Match4me en e-Matching zijn de belangrijkste twee datingsites voor hoger opgeleiden. Voor een serieuze relatie is ‘kunnen levelen’ vaak erg belangrijk. Het opleidingsniveau vormt hiervoor een belangrijke indicator want in relaties verschilt het opleidingsniveau doorgaans niet veel van elkaar. Dus als je als hoger opgeleide je zoektocht naar een leuke relatie wilt vereenvoudigen is het handig om je in te schrijven op een datingsite voor hoger opgeleiden. Als je nagaat dat maar ruim 20% van de Nederlandse bevolking hoger opgeleid is, betekent dit dat je een hoop minder profielen dan op een reguliere datingsite hoeft door te spitten. Zeker voor hoog opgeleide mensen die de behoefte hebben aan een serieuze relatie, kan het de zoektocht vereenvoudigen. Maar er kleeft natuurlijk ook een nadeel aan. De vijver waaruit je dates kunt vissen is gewoon kleiner. Dat blijkt ook zeker het geval bij Match4me. Maar wel profielen direct gericht op je doelgroep.

Doelgericht heeft nog een andere dimensie bij Match4me, want hoewel Match4me internationaal opereert, bekijken zij de datingsites op lokaal (lees: nationaal) niveau. Tja, Belgen daten nu eenmaal ook anders dan Nederlanders, en Match4me houdt hier rekening mee en speelt hierop in.

Erg leuke extra toepassingen van Match4me zijnde mogelijkheid om te daten op je mobiel, met een mobiele applicatie, en de mogelijkheid om zelf activiteiten te organiseren. Je kunt ook een blog schrijven, dat vervolgens kan worden gedeeld met anderen door de inzet van Twitter. Veel leuke extraatjes bij deze datingsite, die bekroond is door het weblog MVlife vanwege de erg goede klantenservice. Al met al een zeer goede keuze als datingsite voor hoger opgeleiden.

Wat kan je bij het gratis lidmaatschap:

  • Je eigen profiel samenstellen
  • Tot 5 foto’s bij je profiel plaatsen
  • Je zoekprofiel samenstellen
  • Onbeperkt zoeken naar andere leden
  • Onbeperkt berichten lezen van andere leden
  • 10 interesse berichten versturen per dag
  • Gratis reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap
  • Zoek mensen binnen jouw doelgroep; dating voor hoger opgeleiden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *