E-matching

E-Matching is de oudste online datingsite van Nederland (anno 1998) en is alleen bedoeld voor dating voor hoger opgeleiden. In e-Matching zijn veel leuke singles actief die goed kunnen aansluiten bij jouw zoekwens. De datingsite waar hbo’ers en academici een duurzame relatie vinden. Ben jij op zoek naar de datingsite voor hoger opgeleiden, neem dan zeker een kijkje op E-matching.nl

Over e-Matching

Voor hoger opgeleiden is e-Matching een erg goede site. Leuke profielen krijg je via e-Matching met een paar klikken in beeld en een reactie is ook zo gestuurd. Wat Datingtop5.nl betreft is e-Matching ook een leuke service voor mensen die niet zo thuis zijn met dating via internet en graag een steuntje in de rug willen hebben. Om via internet een partner te vinden lijkt heel makkelijk, gezien het enorme aanbod aan potentiële partners. Maar in de praktijk blijkt het niet voor iedereen even goed te werken. Om die reden biedt e-Matching persoonlijke en professionele ondersteuning door de DatingCoach.

Ook erg leuk en handig op de website van E-matching is de liefdescursus, waarin je in 21 delen het online leren van A tot Z onder de knie krijgt. Erg veel bruikbare informatie over elke stap in het online dating proces. Ook zijn er datingtips te vinden en kom je er echt helemaal niet uit, dan kan je altijd nog de Dating Coach inschakelen.

De website is rustig opgezet en erg overzichtelijk. Je kan je match zoeken door middel van de zoekfunctie en profielen als ‘favoriet’ opslaan. Ook kan je anoniem zoeken en uiteraard privé berichten sturen en ontvangen. Schrijf je ook eens in voor de e-mailservice, dan word je via e-mail op de hoogte gehouden van nieuwe profielen en/of zien wie jouw profiel heeft bekeken. e-Matching is kortom een zeer slim opgezette datingsite welke jou van dienst kan zijn bij het vinden van een leuke partner.

Dating voor hoger opgeleiden

Bij een relatie gaat het natuurlijk altijd om het innerlijk en de persoonlijkheid. Maar in veel gevallen lopen veel stelletjes er tegen aan dat het kennisniveau zeer verschillend is, het komt vaak voor dat hier de relatie op stuk loopt. Als jij op zoek bent naar een duurzame relatie is het dan ook verstandig om iemand te zoeken die hetzelfde kennisniveau heeft. Op deze manier kunnen veel verschillende interesses gedeeld worden en bouw je een sterke relatie op. Voor hoger opgeleiden is het dan ook iets lastiger om in het dagelijks leven iemand te vinden en daarom is de datingsite e-Matching de antwoord op jouw vraag. Hier vind je duizenden singles die allen een opleiding op HBO of WO genoten hebben. Meld je gratis aan en bekijk of het ook iets voor jou is.

Wat biedt het gratis membership?

  • Geheel vrijblijvend, geen verplichting tot lidmaatschap
  • Toegang tot alle profielen
  • Kosteloos reageren wanneer een lid jou benadert
  • Automatisch passende datingprofielen per e-mail
  • Vrouwen 3 dagen gratis volledig lid
  • Word je geen lid? Na 16 weken verwijdert e-matching jouw profiel
  • Lidmaatschap voor 17,95 euro per maand
  • Leden in jouw doelgroep; online dating hoger opgeleiden

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *