Be2

Be2 is in Europa de grootste match-making-service en wereldwijd zijn ze de snelst groeiende. Het grote aantal members is toch ook wat mensen vaak verlangen van een datingsite. Je wilt gewoon een avond lang door profielen kunnen spitten, zonder dat je keer op keer dezelfde foto`s tegenkomt. Ook heb je dan uiteraard veel meer keuze, en kans dat er een geschikte match voor jou tussen zit. Als je kiest voor een kleinere datingsite loop je dit risico wel. Bij Be2 zal je hier dus geen last van hebben: de datingwebsites van Be2 hebben wereldwijd bijna 20 miljoen leden in meer dan 30 landen, en groeit nog steeds met 20.000 leden per dag; een goede reden om eens een kijkje te nemen. Be2 richt zich niet op een vluchtige date en korte relaties, maar heeft echt als doel gesteld mensen samen te brengen voor een langdurige en bevredigende relatie. En om dit te bereiken maakt Be2 gebruik van een professionele persoonlijkheidstest.

De persoonlijkheidstest

Naast het grote aantal leden is de wetenschappelijk gebaseerde persoonlijkheidstest een goede reden om je aan te melden voor Be2. Deze test ligt aan de basis van de partners die later door Be2 aan je worden voorgesteld. Met name het invullen van de test is leuk en je zult verrast zijn hoe treffend de resultaten zijn. De Be2 test is ontwikkeld om zielsverwanten aan elkaar te kunnen koppelen voor een langdurige relatie. Be2 werkt hiervoor met een formule die is gebaseerd op meer dan 60 jaar onderzoek in persoonlijkheid en compatibiliteit, en die hierbij psychologische, antropologische en sociologische criteria hanteert. Door uitgebreid en zorgvuldig te kijken naar persoonlijke waarden en voorkeuren, kan Be2 zeer behoorlijk inschatten welke singles bij jou zouden kunnen passen. Hierdoor komt Be2 –zoals zij zelf zeggen- tot een succesratio van 40%.

Werkwijze

Wanneer je de persoonlijkheidstest hebt ingevuld en je e-mail adres hebt opgegeven, zorgt Be2 al snel voor een groot aantal potentiële partners waarmee je contact kunt zoeken. Het is voor ons soms niet helemaal duidelijk hoe Be2 exact karaktereigenschappen aan elkaar koppelt, want sommigen lijken mijlenver uit elkaar te liggen, maar misschien is dit nou juist wel de basis voor een leuke relatie. Een rationeel persoon kan een meer emotionele persoon natuurlijk goed aanvullen. Of zoals ze ook wel eens zeggen ‘opposites attract’ (tegenpolen trekken elkaar aan). Wij gaan er vanuit dat zo`n groot en specialistisch bedrijf als Be2 er wel verstand van zal hebben! Anders hadden ze tenslotte nooit zo groot kunnen worden…

Wat krijg je bij het gratis membership

Gratis inschrijven is zeker de moeite waard. Het is natuurlijkde uitgelezen mogelijkheid om te kijken hoe het concept werkt. Als je later premium lid wilt worden bij Be2 kan dat altijd nog.

Als je van plan bent te starten met online daten, of als je wil actief worden op meerdere sites, kun je je wat ons betreft prima inschrijven bij Be2. Al is het maar voor de persoonlijkheidstest. Daarnaast krijg je een zeer goed beeld of Be2 voor de lange termijn iets voor je kan betekenen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *