Doyou40.nl

Doyou40 is voortgekomen uit het vroegere Doyouwantme, een algemene datingsite. Tegenwoordig gaat de datingsite verder onder de naam Doyou40 en richt zich specifiek op 40 plussers. Een logische naamsverandering die goed tot de verbeelding spreekt. Je kunt prima bij Doyou40 terecht als je op zoek bent naar een date, een serieuze relatie of gewoon vriendschap. Contact leggen gaat gemakkelijk op de mooie en zeer gebruikersvriendelijk website. Hiermee heeft Doyou40 een goede senioren dating website neergezet, met een gebruikersgemak afgestemd op de doelgroep en ook functionaliteiten die afgestemd zijn op de wat oudere bezoekers.

Mogelijkheden

Leuke extra functionaliteiten van DoYou40 zijn de mogelijkheid om op je profiel een blog bij te houden, zodat je bezoekers een beter beeld krijgen van jouw leven en persoonlijkheid. Ook kun je op de datingsite andere leden uitnodigen voor een chat, en zelfs met een webcam optie als jij vind dat de tijd daar rijp voor is. Uiteraard kun je eindeloos door profielen heen bladeren, leden zoeken, zien wie jouw profiel heeft bezocht, iemand een flirt sturen en uiteraard kun je berichten ontvangen en versturen. Een paar extra functionaliteiten hebben betrekking op je privacy. Met een betaald lidmaatschap kun je namelijk bepaalde albumfoto’s achter een wachtwoord zetten, zodat jij bepaalt wie ze zien mag. Ook kun je aangeven dat bijvoorbeeld alleen mensen met een profielfoto op jouw profiel kunnen reageren. Zo houd je ongewenste (nep) leden ver bij je vandaan en bepaal je zelf wie je gegevens mogen zien.

Gratis lidmaatschap

Met een gratis lidmaatschap van Doyou40 kun je een compleet profiel aanmaken met maximaal 30 foto’s. Ook kun je standaard berichten sturen naar andere leden en kun je leden een flirt sturen. Je kunt zien wie jouw profiel heeft bekeken en ook kun je je blog aanmaken om je dagelijkse bezigheden en gedachtegangen te delen met anderen.

Betaald lidmaatschap

Het betaalde lidmaatschap van Doyou40 is zeker de moeite waard. Dat is vooral ook omdat dit gewoon erg betaalbaar is in vergelijking met andere datingsites. Zo betaal je voor 3 maanden EUR 19,50 voor 6 maanden EUR 24,50 en voor een heel jaar slecht EUR 29,50. Met een betaald lidmaatschap kun je:

(webcam) chatten
persoonlijke mailtjes versturen en beantwoorden
uitgebreid zoeken
alle foto’s bekijken
privacy instellingen wijzigen
reageren op blogs.

Doyou40 is een vriendelijke en effectieve website voor dating voor senioren. 40 plussers kunnen hier gericht zoeken naar vriendschap, een date of een serieuze relatie.Schrijf je nu in voor het gratis lidmaatschap om Doyou40 eens op je gemak te bekijken en te beoordelen. Overschakelen naar een betaald lidmaatschap kan altijd nog.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *