50plusmatch.nl

Mensen vinden het vaak fijn om mensen van dezelfde leeftijd te treffen op een datingsite. 50plusmatch.nl is de serieuze dating site voor actieve 50-plussers in Nederland en één van de grootste datingsites van Nederland. Dat is niet zo gek als je bedenkt dat één derde van de Nederlands bevolking 50+ is. Als jij ook behoefte hebt aan serieuze dating met andere actieve senioren dan ben je bij 50plusmatch.nl op de juiste plek. 50plusmatch.nl wérkt! Zie de reportage van NCRV’s Netwerk. Ook heeft 50plusmatch onlangs de hoogste waardering gekregen in het TROS Radar onderzoek. Alle reden dus om als 50 plusser een kijkje te nemen.

Wie kun je bij 50plusmatch verwachten?

50plusmatch heeft veel leden in haar bestand in de leeftijdscategorie 50 tot 65, maar ook 65+ is wel degelijk vertegenwoordigd op de datingsite. De verdeling tussen mannen en vrouwen is volgens 50plusmatch ook vrij goed verdeeld, waarbij er zelfs meer vrouwen op de datingsite zijn dan mannen; 54% is vrouwelijk, 46% is mannelijk. Het overgrote merendeel geeft aan een MBO/HBO opleidingsniveau te hebben; 48% van de leden heeft MBO niveau, 40% heeft HBO niveau.

Krachtige eenvoud!

De website oogt erg vriendelijk en overzichtelijk en is gemakkelijk in gebruik. Geen poespas waar u als 50 plusser toch niet op zit te wachten, simpelweg de mogelijkheid om een profiel met foto’s aan te maken, contact te leggen door middel van privé berichten en om uitgebreid en doelgericht te zoeken op contacten op basis van een zoekprofiel, of de zoekfunctie waarmee u zelf op bepaalde kenmerken en/of interesses kunt zoeken.

Wat biedt het gratis membership?

Word gratis lid bij 50plusmatch.nl en maak gebruik van de volgende mogelijkheden:

  • Je eigen profiel samenstellen
  • Tot 5 foto’s bij je profiel plaatsen
  • Je zoekprofiel samenstellen
  • Onbeperkt zoeken naar andere leden
  • Onbeperkt berichten lezen van andere leden
  • 10 interesse berichten versturen per dag
  • Gratis reageren op berichten van leden met een volledig lidmaatschap

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *