Dating en Kleding

Onze kleding vertelt véél over onszelf. De manier waarop we ons kleden geeft anderen een indruk over wie we zijn, wat we doen of wat onze intenties zijn. Let wel, dit is géén wet van Meden en Perzen. Het is niet de bedoeling om mensen in vakjes te plaatsen aan de hand van hun kleding.

Een nieuwe outfit?
Als je een date hebt, zul je uiteraard op z’n best voor de dag willen komen. Frisse douche, schone kleren en een vleugje parfum, zijn zeker op z’n plaats als je een ontmoeting hebt. Wij vrouwen hebben daarentegen de neiging om voor iedere gelegenheid iets nieuws te kopen. Misschien dat dit ons het gevoel geeft mooier of aantrekkelijker te zijn. Als je regelmatig opnieuw een date hebt, kunnen de kosten echter hoog oplopen. Waarom om deze reden niet eens wat vaker grijpen naar kleding die je al eerder droeg. Je spaart jezelf een hoop stress, geld en moeite. Bovendien heb je vast genoeg leuke dingetjes in je kast hangen waarin je met een beetje creativiteit, heel elegant voor de dag mee kunt komen.

Wees jezelf
Net als bij alle andere zaken in het leven: Wie je ook bent, wat je ook doet in het leven, essentieel is dat je jezelf bent. Vooral als je gaat daten. Als je op zoek bent naar jouw soulmate, is het belangrijk dat je “kleur bekent”. Trek daarom altijd kleren aan waar je je goed en comfortabel in voelt, kleding die aansluit bij jouw smaak en persoonlijkheid. Probeer je niet anders voor te doen dan je bent. Ben je een sportief type? Ben je een mode-freak? Ben je graag klassiek gekleed? Handhaaf je eigen stijl, vooral als je gaat daten, zodat je je goed in je vel voelt. Je zult op deze manier eerder kans maken de ware jacob(in) tegen het lijf te lopen.

 Enne: niet bang zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *