Internet Daten is HOT!

Dat is niet alleen te merken aan de hoeveelheid singles die zich in Nederland hebben aangemeld, maar ook aan het enorme aanbod aan datingsites. Hoger opgeleid, student, senior, hetero- of homoseksueel, het maakt niets meer uit. Iedereen date tegenwoordig online en waagt een gokje in de grote poel alleenstaanden en zoekenden. Waarom zou je je beperken door alleen te zoeken binnen de fysieke grenzen van de omgeving waar je je bevind? Omdat het een hoop werk is om te kijken welke sites allemaal goed zijn, hebben wij dat alvast voor je gedaan. Dating Top5 heeft een selectie gemaakt van grote datingsites en de voor- en nadelen op een rij gezet. Er is daarbij extra gelet op de gratis mogelijkheden die de vijf sites bieden.

… want waarom zou je betalen als je eerst gratis kunt rondkijken?

Het leuke aan gratis rondkijken is dat je dit anoniem kan doen. Dan kan je mooi zien hoe de datingsite werkt. Vervolgens kan je als je tevreden bent, de stap nemen om foto`s te plaatsen (wat voor veel mensen toch best een drempel blijkt), en later eventueel je lidmaatschap uitbereiden. Met een uitgebreid lidmaatschap kun je veelal meer dingen op de datingsite doen. Bijvoorbeeld chatten met webcam, uitgebreid zoeken en alle foto’s en video’s bekijken. Om je een indruk te geven wat de verschillen zijn tussen een gratis en een betaald lidmaatschap staat er in veel reviews ook een beschrijving van de betaalde functionaliteiten.

In de Top 5 staan vrij algemene en grote datingsites. Dit komt vooral doordat op deze websites vaak een groot aantal mensen actief zijn, waardoor het wat levendiger overkomt en je wellicht ook sneller in contact met anderen komt. Maar wil je gericht op zoek naar een bepaalde doelgroep dan helpt DatingTop5 je daar natuurlijk ook graag bij. Datingsites voor hoger opgeleiden, senioren dating en studenten dating zijn erg populair en deze zijn dan ook goed vertegenwoordigd. Ben jij op zoek naar dating voor hoger opgeleiden. Of hoeft van u al die poespas niet en bent u gewoon op zoek naar een eenvoudige datingsite voor senioren? Neem dan eens een kijkje op de pagina ‘Datingsites op doelgroep’. Vooralsnog staan hier alleen reviews van de datingsites, maar het doel is om ook voor deze categorieën een Top 5 samen te stellen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *